Framtidens PT-utbildning!

Lic. PT PRO + Kostrådgivare

The Academy erbjuder den kompletta utbildningen för dig som vill lära dig allt om träning, kost och hälsa.

Från

1 365

kr/månaden
Total 69 900 SEK inkl moms.(ord pris 75800 kr)
Uppläggningsavgift & administrativa avgifter tillkommer

Kvalitetsutbildningar sedan 1999

Sedan 1999 har The Academy stått för kvalitetsutbildningar inom Personlig Träning, och för att även fortsättningsvis leverera framtidens personliga tränare har vi nu valt att bygga om vår PT-utbildning från grunden och därmed skapat Nordens modernaste PT-utbildning, Lic. PT Pro.

I detta paket ingår:

Steg 1.

Lic. PT Online

PT Online utgör förstudierna till PT PRO, och öppnas upp på ditt konto direkt efter bokning. Du genomför dessa förstudier i egen takt (PT Online beräknas till ca 200 studietimmar, exkl. praktik och examinering) på vår specialbyggda studentwebb, där du hittar allt studiematerial du behöver (i form av text, video, bild, frågesporter, hemuppgifter osv).
Steg 2.

Lic. PT PRO

Genom att ha PT Online som förstudier förenklar vi inte bara inlärningen av den teoretiska baskunskapen, utan låter lärarna ta vid på en högre nivå när ni ses på skolan för PT PRO, som är den praktiska delen av utbildningen. PT PRO består av 182 lärarledda timmar, som du spenderar tillsammans med några av Sveriges mest framstående profiler inom respektive område. De lärarledda timmarna är fördelade över totalt nio helger (som är förlagda varannan helg), fredag 16-20, lördag/söndag 9-18, så att även du som har heltidsjobb har möjlighet att utbilda dig.
Steg 3.

Vidareutbildning

I PT PRO ingår även en vidareutbildning (som genomförs under en av de sista schemalagda dagarna i PT PRO), så att du redan från början har en spetskompetens (och att en framtida arbetsgivare ska ha ytterligare ett skäl att anställa dig!). Denna utbildning väljer du under bokningsprocessen när du bokar in dig på PT PRO + Kostrådgivare!
Steg 4.

Kostrådgivare

Utbildningen till Kostrådgivare öppnar upp möjligheten att kunna erbjuda dina framtida klienter skräddarsydda kostprogram, djupgående kostanalyser och inte minst effektiv kostrådgivning. Utbildningen genomförs helt online genom en blandning av livesända lektioner och självstudier. Totalt är det två lärarledda helger via Zoom, fredag-söndag, med ca 2 veckors mellanrum. Utöver den lärarledda tiden bör du räkna med ca 45 timmar självstudier!

Examinering och licenser

Examineringen består av en praktisk examination som görs under din sista utbildningsdag samt en digital teoretisk examination som görs hemifrån.

Kostnaden för licensen ingår i utbildningspriset.

När du licensieras på PT PRO får du automatiskt:
– The Academy's PT PRO-licens
– Sveriges nationella licens (FRISK-licensen)
– Europe Active´s internationella licens

inklusive ett års kostnadsfritt medlemsskap i EREPS (European Register of Exercise Professionals).

Läs mer om licenser här.

Jobb

Att arbeta som personlig tränare är ett väletablerat yrke och efterfrågan på utbildade och licensierade personliga tränare fortsätter att öka då PT-branschen ökat med ca 15 % per år de senaste åren. 

Skulle du trots detta uppleva att du har svårt att hitta jobb garanterar vi att vi efter utbildningen fixar en jobbintervju åt dig på ett gym så nära dig som möjligt och med en ledig tjänst.

 

Pris och delbetalning

Utbildningen kostar

Från 1 365 kr/månaden

Pris 69 900 SEK inkl moms. (ord pris 75800 kr)

* Uppläggningsavgift & administrativa avgifter tillkommer

Delbetalning

Behöver du hjälp med finansieringen erbjuder vi i samarbete med Human Finans dig olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Låna räntefritt och dela upp din betalning upp till 24 månader. Här kan du läsa mer om delbetalning via Human Finans.

14 dagars öppet köp

Du vet väl att du har 14 dagars öppet köp när du bokar din utbildningsplats?  Läs mer om betalning, anmälan och utbildning på vår FAQ.

Vad tycker eleverna?

Vid valet av utbildning så säger Alva att hon ville gå på den bästa skolan – och då föll valet på The Academy. Som så må...
Konståkningstjejen Wictoria Grahn hittade i tonåren en ny passion i träning på gymmet – och ett antal år senare är intre...

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy