Licens

The Academy ger dig förutsättningarna att lyckas

Att utbilda sig på The Academy innebär så mycket mer än att erhålla en licens. Du får ovärderliga kunskaper som du har nytta av hela livet, möjligheten att påbörja en blomstrande karriär inom träning, kost och hälsa samt träffa inspirerande människor som får dig att växa. Att vara licenserad innebär däremot att du får en kvalitetsstämpel i ditt CV.

Rätt licens öppnar rätt dörrar

Idag ställer de största träningsinstutionerna tydliga krav om att du måste vara licenserad för att anställas. Vill du jobba utomlands krävs även en internationell licens. Dessutom är det en trygghet för kunden att du innehar två erkända licenser, som styrker att du genomfört en utbildning av hög kvalitet.

Lic. PT Pro

The Academy licens
Nationell licens (FRISK-licensen)
Internationell licens (EREPS)

Lic. PT Online

The Academy licens
Internationell licens (EREPS)

The Academy's licens

Alla våra licensutbildningar genererar skolans högt värderade licens (PT PRO, PT Online, Medicinsk Tränare och Kostrådgivare). Vi har levererat topptränare till gym i hela Sverige sedan 90-talet, vilket innebär att en licens från The Academy har kommit att bli en dörröppnare till framtida arbetsintervjuer.

Nationell licens (FRISK-licensen)

Friskvårdsföretagen Almega ansvarar idag för Sveriges nationella PT-licens. Idag är det många företag som ställer krav på framtida personliga tränare att denna licens ska finnas med på deras resumé. The Academy har erhållit delegerad licensrätt, vilket innebär att du som Lic. PT PRO utan kostnad kan registrera dig på pt-licens.se och få din nationella licens. Du som gått Lic. PT Online och vill ha FRISK-licensen kan antingen lägga till de praktiska delarna av utbildningen i efterhand (varpå vi drar av priset du betalat för PT Online) alternativt genomföra FRISK's prov.

Internationell licens

När du godkänns som Lic. PT Online eller Lic. PT PRO hos oss får du automatiskt även Europe Actives internationella licens. Din internationella licens innebär att du registreras och blir sökbar i European Register of Exercise Professionals (EREPS) helt kostnadsfritt under det första året.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy