Andreas Glennfalk

Andreas har arbetat som PT sedan 1995, och jobbar sedan 1998 på SATS Hötorget. Han har utbildat PT:s och cykelinstruktörer sedan 1999 och har själv en träningsb...

Andreas har arbetat som PT sedan 1995, och jobbar sedan 1998 på SATS Hötorget. Han har utbildat PT:s och cykelinstruktörer sedan 1999 och har själv en träningsbakgrund inom både tyngdlyftning och styrkelyft. Utöver sin lärar- och PT-tjänst examinerar han PT's åt FRISK likväl som har han en verksamhet som mentor åt personliga tränare och gruppträningsinstruktörer, då han har en passion att inte bara träna andra, utan även vara delaktig i såväl deras utveckling som segrar och motgångar. Utöver detta är han lite lätt nördigt cykelintresserad (citat från Andreas själv!). Hos oss träffar du Andreas under vår PT-utbildning på bl.a. dagarna: Digital Introduktion, Analys och Funktionell träning och Programdesign.

Andreas finns även på Instagram!
 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy