Drew Stevens (eng)

Drew har sedan 2003 jobbat intensivt med att förbättra marknaden för personliga tränare i Skandinavien. Med detta mål har han såväl utbildat SATS-anställda PT's...

Drew har sedan 2005 jobbat intensivt med att förbättra marknaden för personliga tränare i Skandinavien. Med detta mål har han såväl utbildat SATS-anställda PT's (i samtliga fyra länder) i hans egenutvecklade försäljningsmodell som vart ett återkommande namn i utbildningssammanhang. Drew har totalt utbildat över 1000 personliga tränare och ett stort antal chefer inom modellen som handlar om hur man bygger och maximerar försäljning och service. Drew har en examen i både psykologi och kinesiologi utöver en omfattande lista med utbildningar och vidareutbildningar inom träning. 

Sedan 1999 har Drew arbetat som PT och utbildningskonsult och är flitigt anställd som föreläsare vid utbildningar, seminarier och event. Hos oss träffar du Drew på PT-utbildningen (under bl.a. dagarna Försäljningsmetodik och Marknadsföring) likväl som på vidareutbildningen Sales Coach. 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy