Linus Åberg

Linus är leg. Naprapat och tog sin naprapatexamen 2003. Sedan dess har han arbetat med att kombinera behandling och träning för att hjälpa sina patienter och kl...

Linus är leg. Naprapat och tog sin naprapatexamen 2003. Sedan dess har han arbetat med att kombinera behandling och träning för att hjälpa sina patienter och klienter på bästa sätt. Linus har sedan tidigt 2000-tal arbetat som tränare och terapeut med fokus på hembesök och följt sina klienter både till USA och i Europa.

Förutom att han jobbar som Master Trainer för Technogym i skandinavien är han delägare och driver tränings och hälsoföretaget InMo Medveten Träning som han var med och grundade redan 2005. På InMo så arbetar många kompetenser (PT, Naprapat, Fysioterapeuter, Kiropraktorer m.fl.) för att hjälpa och stötta kunder och patienter till framgång.

Hos oss träffar du Linus under såväl PT PRO som Medicinsk Tränare. 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy