Lic. Sales Coach

Att vara duktig på försäljning, marknadsföring och coaching är vägen till en fullbokad kalender varesig du jobbar som PT, Kostrådgivare eller i någon annan del av friskvårdsbranschen. Efter vidareutbildningen till Licensierad Sales Coach är du inte bara expert på att nå ut till blivande klienter (både fysiskt och digitalt), utan kommer dessutom kommunicera och sälja på en helt ny nivå!
Nästa start:
03. feb
Digitalt/Stockholm/övriga landet
Pris15 900,-
Nästa start:
12. okt
Digitalt/Stockholm/övriga landet
Pris15 900,-

Om Lic. Sales Coach

Hur duktig är du på att sälja? Vilken strategi har du för din marknadsföring? Hur kan du förbättra din coaching för att dina klienter ska bli ännu nöjdare? Under vidareutbildningen till Licensierad Sales Coach träffar du utvalda experter från vårt lärarteam i egenskap av mentorer, med endast ett mål:

Att du vid utbildningens slut har en detaljerad plan på vad du ska göra för att fylla dina lediga tider, samt har den kunskap som krävs för att utföra planen.
 


UPPLÄGG

Utbildningen består av tre helger på skolan, lördagar och söndagar, 9.00-18.00 (se exakta datum genom att klicka på kalender-symbolen under rubriken "BOKA" här nedanför). Du väljer själv om du helst vill vara på skolan i Hammarby Sjöstad (Stockholm), eller om det passar dig bättre att delta i undervisningen hemifrån via live-sändningen från klassrummet.

FÖRSTA HELGEN

Första helgen fokuserar vi på de centrala aspekterna kring vad som krävs för att dina tjänster ska väcka ett intresse hos en blivande klient. Det gör vi genom att förstå marknadspsykologi såväl som den roll du som PT/Kostrådgivare/Terapeut spelar i såväl ett makro- som mikroperspektiv. Redan första helgen kommer du lära dig hur du når genom bruset och fångar intresset hos dina blivande klienter, och hur du därefter på ett metodiskt sätt säljer in dina tjänster. 

ANDRA HELGEN

Andra helgen byter vi "vad" mot "hur" och väver in ett coachande förhållningssätt som inte bara kommer resultera i att du blir fullbokad (och därmed ökar upp din månadslön), utan även kommer göra dig till ett kommunikativt proffs både online och offline. Vår modell för effektiv och genomtänkt kommunikation gör underverk varesig du nyttjar den för att inspirera dina klienter eller för att skapa virala inlägg i sociala medier. 

TREDJE HELGEN

Hur duktig man än är finns det en sista kritisk komponent, nämligen timing. Man kommer en bra bit på att veta vad man ska göra och hur man gör det, men när man dessutom jobbar metodiskt för att konsekvent få perfekt timing är det få hinder kvar (och även dessa lär du dig hantera!). Den sista helgen lägger du, under vägledning av undervisande mentor (som även råkar vara en av Sveriges bäst säljande PT's), en tydlig och konkret plan för hur du tar PT-yrket till nästa nivå.

COACHANDE SAMTAL

Studietiden på skolan avslutas med att du får presentera dina planerade aktiviteter och få djupgående feedback från undervisande mentor. Efter studierna är det dags att nyttja dina nya kunskaper i praktiken, och för att maximera dina resultat inkluderar vi även två kostnadsfria coachande telefonavstämningar (á 15 min) med din mentor på skolan för att säkerställa att planeringen fungerar som tänkt! Under dessa samtal har du även möjlighet att ställa frågor och utveckla planen vidare. 

STUDIEMATERIAL & LICENS

Inför varje helg har du ett förberedande studiematerial (som ingår i priset) på vår studentwebb, där du även hittar en mängd olika mallar och guider till de modeller och metoder som används under utbildningen. På studentwebben finns även de hemuppgifter du kommer att jobba med mellan studietillfällena. Efter utbildningen får du en licens med titeln Sales Coach. 

En sak är säker, du kommer ha nytta av alla de färdigheter du bygger upp under Sales Coach i alla tänkbara situationer, så vänta inte, boka in dig redan idag!  

Nästa start:
03. feb
Digitalt/Stockholm/övriga landet
Pris15 900,-
Nästa start:
12. okt
Digitalt/Stockholm/övriga landet
Pris15 900,-

Utbildningsorter

Digitalt/Stockholm/övriga landet

Boka

03
februari
Digitalt/Stockholm/övriga landet
Lic. Sales Coach
Kursschema
12
oktober
Digitalt/Stockholm/övriga landet
Lic. Sales Coach
Kursschema

Moduler

- Lic. Sales Coach innehåller följande moduler

Praktisk undervisning
Hemuppgifter
Coachande telefonavstämningar

Föreläsare

- En kombination av lärare och föreläsare i särklass

Lusten att utveckla människor, hårt arbete och en glödande drivkraft – det är det som binder oss samman. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket.

Här presenterar vi våra utbildare som du kommer att få chansen att inspireras av och ta lärdom från under din studietid på The Academy.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy